Antares Clinic

Antares Clinic

Excelenta in diagnostic
Nota 10 din 1 recomandări
814 vizite
Locație: Piatra Neamt, jud Neamt, B-dul Republicii, nr. 25 [Arată în Google Maps]
Telefon: 0233223344 | 0749271139
Fax: 0233232427
Program: Luni-Vineri 07.00-19.00 Sambata 07.00-13.00 Duminica - inchis

ANTARES CLINIC s-a înființat în iulie 2010 și a fost creat pentru a aduce, angajaților companiilor, persoanelor individuale și familiilor acestora, un nou mod de abordare a serviciilor medicale.


ANTARES CLINIC este un grup de clinici medicale private cu puncte de lucru în Piatra Neamț, Onești, și Suceava, care doreşte să vină în sprijinul pacienţilor, prin oferirea unei game largi de servicii medicale ambulatorii de înaltă calitate şi soluţii personalizate, adaptate oricărei solicitări.


„Excelenţa în diagnostic” este ţelul nostru şi, încercăm să îl îndeplinim printr-un nou mod de abordare, care aduce în prim plan calitatea serviciilor şi satisfacţia pacienţilor. În acest sens, vă punem la dispoziţie o echipă de medici renumiţi, atât din judeţul Neamţ, cât şi din centrele medicale de prestigiu din Târgu Mureş şi Iaşi, echipamente medicale moderne de înaltă performanţă, oferte flexibile și servicii adaptate nevoilor d-voastra.

 

La Antares Clinic sunt prezente cele mai noi și performante echipamente de Rezonanță Magnetică. Echipa de medici specialiști de radiologie - imagistică se alătură dorinței de a avea cele mai bune rezultate imagistice și atingerea scopului nostru „Excelența în Diagnostic”.

 

Rezonanța Magnetică (RMN sau IRM) este o tehnologie modernă care utilizează câmpuri magnetice, unde radio și gradienți de câmp, fără radiații X. Examinarea RMN se efectuează pentru diagnosticarea unei game variate de afecțiuni din patologia traumatică, chirurgicală, oncologică, neurologică.

 

Antares Clinic - Piatra Neamț are în dotarea imagistică cel mai performant RMN din Romania și Europa de Est. Siemens Magnetom VIDA este primul RMN 3 Tesla dotat cu Inteligență Artificială și sistemul BIOMATRIX (senzori pentru funcțiile biologice - mișcări respiratorii, bătăi cardiace, poziții ale corpului), ce permit cea mai bună examinare a corpului prin Rezonanță Magnetică. Siemens Magnetom VIDA este un echipament "high-end", "state of the art" între RMN-urile ce se produc în acest moment. Investigațiile cu acest RMN ating gradul cel mai înalt de calitate a imaginilor pentru ca diagnosticul final să fie unul clar și sigur pentru pacient.

 

Siemens Magnetom VIDA este dedicat și persoanelor cu obezitate și claustrofobie, cu un tunel larg ce permite examinarea pacienților cu greutăți de până la 250 kg.

Album foto

Recomandări

10
a votat pe 24-04-2023 cu nota
Gusetu Oana

Ultima vizita la cabinet: aprilie 2023
Chirurg recomandat: Visan Valeria

„Cel mai bun medic ginecolog!Tot respectul D-mnei Dr.Visan...Foarte atenta si serioasa pe parcursul sarcinii mele,dovada ca am nascut prin cezariana o fetita perfect sanatoasa!Va multumim din toata inima!”

Recomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de serviciile medicale de care ați avut parte.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!


Cabinete și clinici de chirurgie în Piatra Neamt
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp