Termeni si conditii

Termenii "Medici-Chirurgi.ro", “Medici-Chirurgi” "site-ul", "Smartline SRL", "noi", "SMARTLINE " reprezinta SC Smartline SRL si serviciile sale oferite prin site-ul www.Medici-Chirurgi.ro.
SC Smartline SRL are sediul principal in Iasi, str. Tatarasi nr 50, si este inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J22/675/2008, cod unic de inregistrare 23405275. Datele de contact le gasiti la rubrica CONTACT.
Prin termenul "Utilizatorul" intelegem toate persoanele fizice si/sau juridice care acceseaza site-ul, indiferent de motiv. Prin termenul de “Membru” intelegem troate persoanele fizice sau juridice care au deschis un cont pe site, inregistrandu-se pe baza de adresa de e-mail.
Termenii "Regulament", "Acord", "Contract", "Termeni si conditii" sunt folositi pentru a desemna prezentul contract de utilizare.


Acceptarea contractului de utilizare
Acest contract se aplica site-ului https://www.Medici-Chirurgi.ro, serviciilor si continutului acestuia.
Site-ul Medici-Chirurgi.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi acest site si serviciile oferite prin intermediul lui. Prin utilizarea sitului, indicati ca acceptati sa respectati "Termenii si Conditiile" noastre. Medici-Chirurgi.ro poate revizui acest document oricand, prin actualizarea acestei pagini. Va recomandam sa vizitati aceasta pagina periodic pentru a citi "Termenii si Conditiile" deoarece acest document va obliga legal. Folosirea in continuare a serviciilor site-ului Medici-Chirurgi.ro reprezinta acceptarea modificarilor aduse prezentului contract.

Descrierea serviciilor
Site-ul Medici-Chirurgi.ro ofera utilizatorilor acces la o colectie bogata de resurse si instrumente online care includ: informatii din domeniul ingrijirii copiilor in particular si sanatatii in general, directoare pe categorii, forumuri, servicii de promovare web, continut personalizat. Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca aceste servicii includ si publicitate, iar publicitatea este necesara site-ului Medici-Chirurgi.ro pentru furnizarea serviciilor sale.

Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca serviciile Medici-Chirurgi.ro includ diverse anunturi, mesaje administrative continute de buletinele informative si ca aceste mesaje sunt implicite calitatii de Membru, neexistand optiunea de a renunta la astfel de mesaje. Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca serviciile sunt oferite "asa cum sunt", iar site-ul nu isi asuma nici o responsabilitate pentru stergerea, transmiterea sau salvarea gresita a setarilor personalizate.


Obligatii la inregistrare
Pentru a folosi serviciile oferite de site va obligati sa:
1) furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum este cerut de formularul de inregistrare al site-ului si
2) mentineti si innoiti, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete. Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, site-ul are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a acestui site.


Responsabilitatile utilizatorului
Ca Utilizator - inclusiv Membrii - sunteti responsabil de propriile actiuni precum si de consecintele pe care acestea le pot avea, in urma publicarii materialelor pe care le incarcati, puneti la dispozitie in mod public pe acest site.
Va obligati sa nu faceti urmatoarele lucruri :
a) sa publicati material cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;
b) sa publicati materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridica;
c) sa publicati o imagine sau o afirmatie explicit sexuala;
d) sa publicati materiale care contin virusi, viermi sau alte programe cu intentia de a distruge orice sistem sau informatie;
e) incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice continut pentru care nu aveti dreptul legal de transmitere sau difuzare in orice conditii, sub orice sistem juridic, romanesc sau strain, relatii contractuale sau de incredere (cum sunt informatiile confidentiale, cele aflate sub drept de proprietate, aflate sau dezvaluite ca parte a relatiilor de serviciu sau aflate sub incidenta acordurilor de confidentialitate) ;
f) incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice tip de publicitate, materiale promotionale, "junk mail", "spam", scrisori in lant, scheme piramidale, sau orice alta forma de solicitari, tip chestionare sau sondaje online, cu exceptia portiunilor din serviciu care sunt formate cu acest scop;
g) avea adrese multiple in cadrul site-ului care se aseamana sau care sunt create pe aceeasi tema;
h) promova sau furniza informatii despre modul de derulare a activitatilor ilegale, promova ranirea fizica sau verbala impotriva oricarui grup sau persoana, sau pentru a promova orice act de cruzime fata de animale. Aceasta poate include, dar nu este limitat, a furniza informatii despre modul de a fabrica, achizitiona sau asambla bombe, grenade sau alte tipuri de arme si crearea de site-uri "crush";

Site-ul nu garanteaza credibilitatea, acuratetea informatiilor publicate de catre Utilizatori sau nu gireaza vreo parere exprimata de catre Utilizatori.
Site-ul actioneaza ca un factor pasiv in distributia online si publicarea informatiilor furnizate de catre utilizatori si nu are obligatia de a verifica in avans materialul publicat de catre Utilizatori. Daca i se solicita de catre un Utilizator, Site-ul poate investiga si verifica afirmatiile si poate hotari daca informatiile respective trebuie indepartate.
Site-ul isi poate asuma actiuni sau masuri in privinta utilizatorului sau impotriva informatiilor inregistrate de catre acesta. Prin introducerea materialului in orice segment public sau privat de pe site, incluzand forumurile, concursurile sau formularele de inscriere continut ii garantati firmei Smartline dreptul continuu, irevocabil (incluzand drepturile morale) si licenta de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui sau de a comunica in public continutul (in intregime sau partial), la scara internationala sau de a-l incorpora in alte lucrari de orice forma, in mass-media sau in tehnologia cunoscuta sau care urmeaza sa se dezvolte in viitor. De asemenea, permiteti oricarei persoane care este abonata sa acceseze, sa vizualizeze, sa stocheze sau sa reproduca asemenea materiale in scopuri personale. Supus celor mentionate inainte, posesorul unui astfel de material publicat pe site isi mentine orice drepturi care ar putea deriva de aici.
Apreciem mesajele clientilor nostri si venim in intampinarea comentariilor dumneavoastra cu privire la serviciile noastre. Va atentionam ca politica noastra nu ne permite sa acceptam sau sa tinem cont intotdeauna de ideile creative, sugestii, inventii sau materiale, altele decat cele solicitate de noi in mod expres.


Contul, parola si securitatea datelor
Sunteti raspunzatori de pastrarea confidentialitatii asupra informatiilor si a parolei dumneavoastra. Veti fi raspunzatori de utilizarea inregistrarii dumneavoastra, indiferent daca utilizarea se face cu sau fara voia dumneavoastra. Sunteti de acord sa sesizati administratorii acestui site in legatura cu orice utilizare neautorizata a parolei si a inregistrarii dumneavoastra. Sunteti de asemenea de acord sa folositi butonul de iesire din contul dvs (“logout”) cand doriti sa parasiti site-ul. Medici-Chirurgi.ro nu va fi raspunzator pentru nici o paguba morala sau materiala provocata prin nerespectarea acestei prevederi de catre dvs.

Pentru toti Utilizatorii, Medici-Chirurgi.ro, daca considera de cuviinta, va poate bloca parola, utilizarea serviciilor sau folosirea oricaror altor servicii ale sale de care beneficiati, sau sa scoata si sa stearga orice material din cadrul serviciilor, pentru orice motiv. Medici-Chirurgi.ro poate de asemenea, oricand doreste si fara a da socoteala, intrerupe furnizarea serviciilor, sau a unei parti a lor, cu sau fara nici o notificare prealabila.

Orice incetare a accesului dumneavoastra la serviciile Medici-Chirurgi.ro, conform oricarei reguli din prezentul Regulament, poate fi efectuata fara o avertizare anticipata, si luati la cunostinta si sunteti de acord ca Medici-Chirurgi.ro poate dezactiva sau sterge imediat contul dumneavoastra din cadrul site-urilor Medici-Chirurgi.ro si toate informatiile in legatura cu acesta si/sau sa interzica orice acces ulterior la serviciile Medici-Chirurgi.ro. Mai mult, Medici-Chirurgi.ro nu va fi raspunzatoar fata de dumneavoastra sau orice terta parte in orice mod, pentru interzicerea si/sau stergerea contului si a accesului la serviciile puse la dispozitie prin intermediul Medici-Chirurgi.ro.
Utilizarea materialelor
Medici-Chirurgi.ro va autorizeaza sa vizualizati si sa faceti download la o singura copie a materialelor de pe site-ul Medici-Chirurgi.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul precum si alte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor. Intregul material este proprietatea Medici-Chirurgi.ro. Compilatia (adica adunarea si rearanjarea) continutului acestui site web este dreptul exclusiv a Medici-Chirurgi.ro, drept protejat de legile in vigoare. Folosirea neautorizata a materialului reprezinta o incalcare a legii dreptului de autor sau a altor legi. Nu aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.
Pe serverele care sunt inchiriate de catre SC Smartline SRL accesul oricarui utilizator neautorizat este interzis. In caz de incercare si/sau accesare, fara drept, a acestor servere, fapta constituie infractiune si se pedepseste conform legislatiei romane in vigoare.

Proprietatea materialelor si informatiilor introduse pe site- ul Medici-Chirurgi.ro
Acest site nu va pretinde un drept de proprietate asupra materialelor pe care le furnizati sau pe care le postati, incarcati sau trimiteti site-ului Medici-Chirurgi.ro. Totusi, transmitand aceste materiale, dvs sunteti de acord sa acordati Medici-Chirurgi.ro permisiunea de a utiliza materialele inclusiv sa le: copieze, distribuie, transmita, publice, reproduca, modifice si sa traduca; de a mentiona numele dvs in legatura cu materialul pe care l-ati transmis; si dreptul de a cesiona la randul lui toate aceste drepturi oricarui partener Medici-Chirurgi.ro.

Nu se vor pretinde si nici acorda nici un fel de compensatii pentru utilizarea materialului in felul aratat mai sus. SMARTLINE nu are obligatia de a posta pe site sau folosi in orice mod materialul furnizat de dvs; SMARTLINE are de asemenea dreptul sa stearga materialul dvs in orice moment si fara a avea nevoie de un motiv in acest sens.

Continutul site-urilor personale pe www.Medici-Chirurgi.ro/site

Acest site nu detine drepturi de proprietate asupra continutului paginilor postate in spatiul pus la dispozitia utilizatorilor de site-ul www.Medici-Chirurgi.ro/site Trimitand continut pentru includerea in paginile personale de pe site-ul www.Medici-Chirurgi.ro/site, dati Medici-Chirurgi.ro.ro permisiunea de a reproduce, modifica, adapta si publica continutul site-ului personal, fara plata si prin orice mijloc crede de cuviinta, doar in scopul afisarii, distributiei si promovarii site-ului dumneavoastra personal. Aceasta permisiune exista doar atat timp cat site-ul dumneavoastra personal este gazduit pe site-ul Medici-Chirurgi.ro si va disparea in momentul in care contul dumneavoastra de pe site-ul www.Medici-Chirurgi.ro/site va fi sters. Ati luat la cunostinta ca Medici-Chirurgi.ro nu cerceteaza continutul conturilor in momentul deschiderii lor, dar isi rezerva dreptul (nu si obligatia) pentru sine si pentru orice persoana desemnata de Medici-Chirurgi.ro, de a refuza sau sterge, dupa cum cred de cuviinta, orice continut disponibil prin intermediul portalului. Medici-Chirurgi.ro si orice alta persoana desemnata de Medici-Chirurgi.ro, au dreptul de a sterge (indeparta) orice continut care violeaza Conditiile de Utilizare sau este in alt mod incompatibil cu scopul acestui portal. Sunteti de acord ca trebuie sa evaluati si sa suportati toate riscurile asociate cu folosirea oricarui continut, inclusiv cel legat de exactitatea, intregimea sau utilitatea unui astfel de continut.

Relatia cu companiile care fac publicitate pe site-ul Medici-Chirurgi.ro
Acest site ruleaza campanii publicitare si promotii in cadrul site-ului.
Corespondenta sau afacerile sau participarea in promotii ale companiilor de publicitate gasite pe sau prin intermediul site-ului, inclusiv plati sau livrari ale unor bunuri sau servicii si orice alte conditii, termene, garantii sau reprezentari asociate cu astfel de relatii sunt numai in responsabilitatea dumneavoastra si a acestor companii. Site-ul nu este raspunzator si nu va fi tras la raspundere pentru orice pierdere sau prejudiciu de orice fel, rezultat din astfel de relatii sau rezultat din prezenta unor astfel de companii in cadrul campaniilor publicitare ale site-ului Medici-Chirurgi.ro.

Prin agrearea termenilor prezentului Contract acordati dreptul Medici-Chirurgi.ro de a va trimite periodic e-mail-uri cu diverse informatii sau oferte speciale. Calitatea de membru implica si acceptul acestor comunicari. Daca nu doriti sa mai primiti astfel de emailuri va trebui sa solicitati stergerea contului dvs de pe site-ul www.Medici-Chirurgi.ro

Legaturi catre alti furnizori de informatii sau servicii
Site-ul Medici-Chirurgi.ro poate furniza, sau terte parti pot furniza legaturi (link-uri) catre alte site-uri sau alte resurse. Deoarece Medici-Chirurgi.ro nu are nici un control asupra acestor site-uri sau resurse, luati cunostinta si sunteti de acord ca firma Smartline SRL nu este responsabila de disponibilitatea acestora si nu garanteaza si nu este responsabila pentru nici un continut, publicitate, produse sau alte materiale de pe sau disponibile pe aceste site-uri sau resurse.

Mai mult, recunoasteti si sunteti de acord ca Medici-Chirurgi.ro nu va fi responsabil sau pasibil de a plati despagubiri, direct sau indirect pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile furnizate de un asemenea continut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul unor astfel de site-uri sau resurse.


Responsabilitatile Medici-Chirurgi.ro
Deoarece identificarea utilizatorilor pe Internet este dificila, Medici-Chirurgi.ro nu confirma faptul ca fiecare utilizator este ceea ce se pretinde. Deoarece nu suntem si nu putem fi implicati in relatiile user-to-user sau nu putem controla comportamentul utilizatorilor Medici-Chirurgi.ro, in eventualitatea unei dispute cu unul sau mai multi utilizatori, Medici-Chirurgi.ro (prin agentii, administratorii si angajatii sai) este absolvit de orice raspundere sau despagubire (directa sau indirecta) de orice fel si de orice natura, cunoscuta sau necunoscuta, suspectata sau nu, dezvaluita sau nu, ivita in vreun mod care are legatura cu disputele.
Medici-Chirurgi.ro nu are obligatia legala de a controla informatiile oferite de alti utilizatori, disponibile pe site. Informatiile altor persoane pot fi neplacute, vatamatoare sau inexacte.
Materialul poate contine inexactitati sau greseli de scriere. Medici-Chirurgi.ro nu isi asuma veridicitatea si exactitatea materialului de pe site. Dumneavoastra luati cunostinta si sunteti de acord cu faptul ca sunteti singurul responsabil pentru forma, continutul sau exactitatea material continut sau plasat de dumneavoastra pe site.

Limitarea responsabilitatii
In toate cazurile, va sfatuim sa mergeti la medicul dumneavoastra de familie daca va ingrijoreaza starea dumneavoastra de sanatate. Raspunsurile si sau informatiile oferite de noi sunt doar de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate, Medici-Chirurgi.ro neputand fi considerat responsabil pentru nici una din problemele dvs de sanatate. Medici-Chirurgi.ro, firma SmartLine S.R.L., precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi pot fi intalnite la Medici-Chirurgi.ro nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Intelegeti si sunteti de acord cu faptul ca dumneavoastra, ca utilizator al website-ului www.Medici-Chirurgi.ro, nu veti inainta nici o actiune judecatoreasca impotriva SmartLine S.R.L. sau a partenerilor acestuia, indiferent de modul in care ati utilizat informatia furnizata de noi.

Afirmati in mod expres ca ati luat cunostinta si sunteti de acord ca Medici-Chirurgi.ro nu va fi raspunzator pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la: nerealizare de profit, posibilitatii de folosire, date sau alte pagube (chiar daca Medici-Chirurgi.ro a fost inainte informat de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:
a) utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor site-ului Medici-Chirurgi.ro;
b) acces neautorizat la sau deteriorarea transmisiilor sau datelor dumneavoastra;
c) declaratii sau actiuni a oricarei terte parti asupra serviciilor site- ului Medici-Chirurgi.ro;
d) orice alta problema legata de serviciile site-ului.
Declarati in mod expres ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele afirmatii:
a) utilizarea serviciilor site- ului Medici-Chirurgi.ro se face pe propria raspundere. Serviciile sunt furnizate pe principiul "asa cum sunt" sau "asa cum sunt disponibile".
b) Medici-Chirurgi.ro nu ofera nici o garantie ca:
b.1) serviciile vor implini toate cerintele dumneavoastra;
b.2) serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;
b.3) rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea site-urilor Medici-Chirurgi.ro si a serviciilor puse la dispozitie vor fi corecte sau de incredere;
b.4) orice eroare de program va fi corectata;
c) Orice material descarcat sau obtinut in alt fel prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie de Medici-Chirurgi.ro se afla astfel la discretia si poate fi folosit doar pe riscul propriu si veti fi singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care accesati site-ul sau alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea acestui tip de continut.

Generalitati
Daca una sau mai multe prevederi din acest capitol "Termeni si conditii" este considerata invalida de catre forurile legale competente, invaliditatea unei asemenea prevederi nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi ale "Termeni si conditii", acestea ramanand in vigoare. Acesti "Termeni si conditii" constituie in intregime un acord incheiat intre dumneavoastra si Medici-Chirurgi.ro in privinta utilizarii site-urilor Medici-Chirurgi.ro.
Aceste conditii pot fi modificate de noi la anumite intervale, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor. Puteti citi cea mai recenta versiune a acestor conditii oricand, accesand aceasta pagina.

Prezentul acord constituie un contract de utilizare dintre dumneavoastra si Medici-Chirurgi.ro si reglementeaza folosirea de catre dumneavoastra a serviciilor site- ului Medici-Chirurgi.ro, impunandu-se in fata oricarui acord precedent dintre dumneavoastra si Medici-Chirurgi.ro. Puteti de asemenea fi supusi unei alte versiuni a Regulamentului care se poate aplica atunci cand folositi alte servicii Medici-Chirurgi.ro sau ale partenerilor sai, continut al oricarei terte parti, sau software a oricarui tert. Regulamentul si relatiile dintre utilizatori si Medici-Chirurgi.ro vor fi guvernate de legile aplicabile in Romania.

Mentiuni Speciale ale Contractului adresate utilizatorilor/ membrilor site-ului www.Medici-Chirurgi.ro :

1. NU aveti voie sa folositi in formulare puse la dispozitia Dvs cod HTML. Medici-Chirurgi.ro isi rezerva oricand dreptul de a sterge acest cod si, daca considera necesar, poate sterge contul de utilizator/ membru.
2. NU aveti voie sa folositi formularele puse la dispozitia celor care au conturi pe Medici-Chirurgi.ro in alte scopuri decat cele pentru care sunt prevazute.
3. NU aveti voie sa trimiteti singuri , o data sau in mod repetat recomandari. Daca acest lucru va fi suspectat Medici-Chirurgi.ro va putea sa stearga inscrierea Dvs de pe site , fara a avea dreptul de a va reinscrie.
4. Daca va aparea un review negativ veti avea dreptul la replica . Vom publica acest review doar daca avem toate datele persoanei care l-a trimis , astfel incat Dvs sa cunoasteti cazul si sa il puteti explica. De asemenea, nu acceptam exprimari subiective ci doar relatari obiective .
5. Orice informatie publicata pe site-ul www.Medici-Chirurgi.ro, indiferent ca face parte din informatiile publicate de membrii sau din informatiile pubicate de utilizatori  poate fi stearsa de catre Medici-Chirurgi.ro oricand si fara a anunta persoana care a publicat respectiva informatie.
6. Prin agrearea termenilor prezentului Contract acordati dreptul Medici-Chirurgi.ro de a va trimite periodic e-mail-uri cu diverse informatii sau oferte speciale. Calitatea de membru implica si acceptul acestor comunicari. Daca nu doriti sa mai primiti astfel de emailuri va trebui sa solicitati stergerea contului dvs de pe site-ul www.Medici-Chirurgi.ro
7. Publicati informatii reale despre dvs si serviciile pe care le oferiti
8. Nu folositi un limbaj defaimator, indecent sau amenintator la adresa celorlalti utilizatori sau a administratorilor site-ului.

Site-ul www.Medici-Chirurgi.ro este un site privat. Ne rezervam dreptul de a efectua modificari, bloca si chiar sterge un cont, mai ales in conditiile in care nu respecta conditiile de mai sus.

Atentionare pentru cei care completeaza recomandari :

1. Nu completati recomandarile din cabinetul terapeutului Dvs .
2. Completati-le doar daca dvs doriti, nu cedati la rugamintea terapeutului sau nu le oferiti pentru ca ati primit sau veti primi diverse favoruri pentru aceste recomandari.
3. Fiti constienti ca toate aceste informatii se indexeaza in motoarele de cautare si pot aparea oricand la o cautare pe net dupa numele Dvs. Daca nu doriti sa faceti publice aceste date, le puteti nota sub pseudonim. Dar daca le incarcati pe Internet va dati acordul sa fie publicate pe site. Totusi, oricand , la cererea dvs noi vom sterge atat doar numele Dvs, cat si toate inregistrarea.Informatii contact:

Inainte de a suna la numarul de mai jos va rugam sa realizati ca acest telefon apartine firmei ce administreaza acest site si nu unui cabinet.

Telefon: 0722.387.333

Informatii legale:

Acest site este administrat de firma:
SC SmartLine SRL
CIF : RO23405275 J22/675/2008
Sediu social : Iasi, str. Tatarasi nr.50
Banca :ING Iasi, CS: 200 RON
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp
Accept cookies Informare Cookies Folosim cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.