Clinica de Fertilitate Zygota Mures

Împreună putem invinge infertilitatea!
fără recomandări
328 vizite
Locație: Sangeorgiu De Mures, jud Mures, str. Transilvaniei nr. 161 [Arată în Google Maps]
Telefon: 0365882444
Fax: 0365882805
Program: Luni-Vineri: 8-16 Sambata-Duminica: Inchis

Clinica de Fertilitate Zygota Mureş şi-a deschis porţile pentru acele cupluri, care de un timp mai scurt sau mai lung aşteaptă fără succes să aibă copii. De acum încolo, cuplurile din judeţ, respectiv din regiune, nu mai trebuie să călătorească mai multe sute de kilometri, ca să poate beneficia de tratament, deoarece la Sângeorgiu de Mureş, într-o clădire amenajată conform celor mai mari exigente, specialişti de înaltă calificare încearcă să ajute, cu instrumentele şi procedeele cele mai moderne, cuplurile fără copii care apelează la ei. Specialiştii şi-au însuşit tainele profesiei, precum si tehnicile cele mai avansate în Statele Unite şi Ungaria. Clinica de Fertilytate Zygota Mureş este printre puţinele centre din România, unde intervenţiile de reproducere asistată sunt efectuate ca unica activitate. Prin tratamentul complex, dar totodată individualizat împotriva infertilităţii, creştem şansele cuplurilor care apelează la noi, de a avea copii. 

 

Consultant ştiinţific:
Prof. Dr. Vajta Gábor MD., PhD., DSc., embriolog, VEC, Cairns, Australia

Bolnavii care apelează la noi vor fi scutiţi de demersurile obositoare pentru achiziţionarea medicamentelor necesare. Dacă se solicită, putem recomanda posibilităţi de cazare de mai multe niveluri în apropierea centrului nostru. Dacă este necesar, Banca Transilvania stă la dispoziţia clienţilor noştri cu credite personalizate.

Pentru mai multe detalii, informaţii, vizitaţi paginile noastre web!

Recomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de serviciile medicale de care ați avut parte.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!


Cabinete și clinici de chirurgie în Sangeorgiu De Mures
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp