Clinica Doja 49

Tratamente laser noninvazive in sfera: ORL, ginecologice, dermatologice
fără recomandări
370 vizite
Locație: Oradea, jud Bihor, str. Gheorghe Doja 49 [Arată în Google Maps]
Telefon: 0359433433 | 0743433423
Program: Luni - vineri: 08.00 - 20.00 Sambata: 08.00 - 14.00

Serviciile clinicii noastre sunt orientate inspre tehnici si tratamente laser non invazive, care nu necesita anestezie sau spitalizare. In aceasta perioada dificila oferim servicii de calitate, adoptand toate masurile de preventie necesare pentru reducerea riscului de imbolnavire. Ne dorim ca toti pacientii nostri sa fie in siguranta si sa beneficieze de cele mai bune conditii de diagnostic si tratament.

Suntem focusati pe tratamente moderne. Pacientii care ni se adreseaza sunt atent examinati si consultati, de o echipa pluridisciplinara, alcatuita in urma cu aproximativ 6 ani, pentru a se stabili un diagnostic de certitudine si un plan terapeutic in functie de nevoile fiecaruia. Personalizarea tratamentului in functie de nevoile fiecarui pacient si tehnicile moderne de tratament aplicate sunt elementele dupa care ne ghidam in activitatea noastra, pentru a obtine cele mai bune rezultate pentru pacientul care ni se adreseaza.

 

Tratamentele laser non invazive oferite:

 

- ginecologice (incontinenta urinara IncontiLase, prolaps vaginal ProlapLase, vaginita atrofica RenovaLase, rejuvenare vaginala IntimaLase, etc.),

- ORL (sforait si sindrom de apnee NightLase, etc),

- dermatologice (melasma, cicatrici post acnee, PRP, microdermabraziune, corectare riduri, etc),

- chirurgie plastica (rejuvenare faciala, marirea buzelor, regenerarea parului HairLase,  excizie veruci, etc),

- endocrinologie (cu ecografie tiroidiana),

- medicina generala (obezitate, sindrom metabolic, etc., prin personal medical  - consilier acreditat metabolic balance)

 

precum si alte numeroase tratamente in cadrul specialitatilor medicale de mai sus, in functie de nevoile specifice ale pacientilor.

 

Clinica noastra este dotata cu cele mai performante echipamente laser furnizate de catre liderul mondial in industria laserelor medicale si alte echipamente medicale moderne utilizate in diagnosticare si tratament.

 

 

 

 

Recomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de serviciile medicale de care ați avut parte.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!


Cabinete și clinici de chirurgie în Oradea
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp