Crismed Clinic

Crismed Clinic

fără recomandări
355 vizite
Locație: Piatra Neamt, jud Neamt, B-dul Decebal nr. 9 [Arată în Google Maps]
Telefon: 0799985999 | 0233278686
Program: Luni - vineri : 09:00- 18:00

Indiferent de problema medicală cu care vă confruntați, la Crismed Clinic găsim cele mai sigure și eficiente soluții pentru a vă reda zâmbetul, la propriu și la figurat!
Suntem mai mult decât o echipă, suntem o familie de specialiști devotați și pasionați, ce vă așteaptă cu cele mai eficiente soluții! Pasiunea noastră comună este de a crea zâmbete! Ne străduim în permanență să ne îmbogățim cunoștințele și să ne perfecționăm tehnicile, pentru rezultatele cele mai bune!

 

La Crismed Clinic avem grijă de sănătatea întregului organism, dar și a zâmbetului tău! În această clinică, ținănd cont de principiul medicinii integrative, holistice, adică vindecarea globală a pacientului și pentru că susținem sănătatea ta generală, am încercat să alipim diverse specialități medicale, cum ar fi:

  • ORL;

  • dermatologie;

  • chirurgie estetică;

  • ortopedie;

Toate acestea din grijă pentru pacienții noștri, pentru că știm cât de prețios este timpul și cât de valoros este să poți beneficia de toate aceste servicii într-un singur loc.

 

Vă așteptăm cu mare drag!

Recomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de serviciile medicale de care ați avut parte.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!


Cabinete și clinici de chirurgie în Piatra Neamt
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp