Medlife Genesys

Medlife Genesys

Facem România bine
fără recomandări
511 vizite
Locație: Arad, jud Arad, Str. Cornel Radu, nr. 3 [Arată în Google Maps]
Telefon: 0257 960
Fax: 0257279400
Program: Luni - Vineri: 08:00 - 21:00 Sambata: 08:00 - 14:00 Serviciu de garda permanent

Proiectul Spitalului Clinic Genesys a fost lansat la jumătatea anului 2006 ca urmare a inițiativei unui grup de investitori din Arad. Această decizie a fost luată în scopul de a edifica un centru medical modern care să se constituie ca o alternativă viabilă la oferta de servicii medicale existentă, o altă opțiune pentru pacient și medic.

Mai mult, ne-am dorit ca această instituție să reprezinte un centru de excelență al medicinei arădene, care să readucă încrederea în serviciile medicale românești și să asigure cadrul necesar pentru perfecționarea personalului medical arădean.

Valorile în care credem sunt respectul, calitatea și siguranța. Ne respectăm pacienții și partenerii, avem grijă de nevoile acestora și le tratăm cu mare atenție pe fiecare în parte.

Credem că siguranța și calitatea actului medical reprezintă mai degrabă un efort permanent decât o destinație. Pentru a împlini acest deziderat, ne unim forțele într-o echipă a cărei pasiune pentru sănătate nu se epuizează niciodată. O atenție deosebită a fost acordată factorului uman, echipa noastră medicală îmbinând în mod fericit experiența medicilor consacrați cu entuziasmul tinerilor specialiști. Garanția serviciilor medicale este oferită de prezența cadrelor universitare din prestigioase centre cum ar fi Arad, Timișoara, Oradea și Sibiu.

Ne-am dezvoltat în permanență din dorința de a satisface cele mai exigente și mai complexe solicitări din domeniul medical. Sănătatea este profesia și pasiunea noastră, iar obiectivul nostru este să îmbunătățim calitatea vieții fiecărui pacient care ne trece pragul. Accesul la serviciile noastre este facilitat de sistemul integrat pe care îl aplicăm: ambulatoriu, spitalizare, laborator de analize medicale, imagistică, servicii de medicina muncii, farmacie.

Din 2011, în urma integrării clinicii Genesys în marea familie MedLife, revenim cu oferte noi pentru pacienții arădeni. Deschiderea noastră are suportul celui mai mare operator de servicii medicale de pe piața românească. Avem încredere că experiența și standardele ridicate de calitate pe care le implementăm, alături de partenerul nostru, MedLife, ne vor menține pe primul loc în preferințele arădenilor.

Echipa

Recomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de serviciile medicale de care ați avut parte.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!

Premiqamed Group
 

Chirurgie modernă în Austria
Spitalele private PremiQaMed
Tehnici minim invazive. Consiliere în limba română.


Cabinete și clinici de chirurgie în Arad
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp