Novaoptic

Novaoptic

pentru sanatatea ochilor tai
fără recomandări
572 vizite
Locație: Botosani, jud Botosani, Str. Primaverii nr.10 [Arată în Google Maps]
Telefon: 0231521314


„Pentru sănătatea ochilor tăi”

În anul 1999, când medicul oftalmolog Cristina David a deschis împreună,cu echipa sa, Clinica Novaoptic, sucevenii aveau să recunoască în Novaoptic o emblemă, o autoritate în ceea ce privește sănătatea vederii. Concepută încă de la înființare ca o entitate medicală care să asigure servicii complete de oftalmologie și optică medicală, Novaoptic, prima clinică oftalmologică privată din Bucovina, a dezvoltat succesiv departamente specializate în efectuarea de servicii și investigații care să țină pasul cu evoluția la nivel internațional a domeniului oftalmologie.

Astăzi, Novaoptic are deschise 3 centre: Novaoptic Botoșani str. Primăverii 10, Novaoptic Suceava str. Petru Rareș 41 și Novaoptic Suceava, bdul G. Enescu 9A.

Departamentul„Ochiul diabetic” reprezintă o realizare deosebită și un sprijin important acordat pacienților NOVAOPTIC Acest departament oferă un pachet de servicii specializate pentru pacienții cu diabet zaharat:
- diagnosticul precoce al retinopatiei diabetice prin biomicroscopia fundului de ochi și fotografierea digitală a retinei;
- analiza modificărilor retinei prin TOMOGRAFIE ÎN COERENȚĂ OPTICĂ 3D , foarte utilă în vizualizarea edemului macular diabetic și monitorizarea tratamentului;
- tratamentul Laser a retinopatiei diabetice. În Clinica Novaoptic pentru fotocoagularea retinei se folosește cu succes LASER-ul ZEISS VISULAS 532 , obținând rezultate remarcabile în stoparea retinopatiei diabetice.
- tratamentul retinei prin injecții intravitrene, efectuate în Blocul Operator. Noua terapie antiangigenică, o nouate pe plan mondial, folosită astăzi și în Clinica Novaoptic, determină un răspuns rapid, detectabil încă din a 3-a săptămână după prima injecţie. Mai mult, el stabilizează acuitatea vizuală şi îmbunătăţeşte edemul macular diabetic.

Utilizăm metoda de imagistică a retinei și a nervului optic numită tomografie în coerență optică OCT încă de la începutul anului 2010. Această metodă de investigație modernă, 3-D, neinvazivă se efectuează cu succes în Clinica NOVAOPTIC folosind un echipament extrem de performant produs de firma americană OPTOVUE. Avem o experiență în acest domeniu de 2 ani, timp în care s-au facut peste 1000 de tomografii oculare. Medicii clinicii au efectuat stagii de pregătire pentru utilizarea acestei tehnici de vârf atât în țară cât și în străinătate.
De asemenea, doar în Clinica Novaoptic pacienții pot beneficia de fotografierea digitală a polului anterior și a retinei, investigație utilă pentru evidențierea modificărilor patologice și monitorizarea lor în timp, deci obiectivarea evoluției. Rezultatele acestei investigații sunt tot mai des solicitate de comisiile de expertiză medicală.

Una din noutățile metodelor de investigație introduse în premieră în practica cotidiană la Clinica NOVAOPTIC în 2011 este Biomicroscopia ultrasonică , o metodă neinvazivă foarte performantă de examinare a polului anterior al globului ocular cu ajutorul ultrasunetelor. Este folosită în cazul traumatismelor oculare, glaucom, formațiuni tumorale ale irisului sau alei corpului ciliar care nu se pot pune în evidență prin alte examinări.
De asemenea, ecografia oculo-orbitară pe care o efectuăm folosind echipamentul firmei americane OPKO ne permite să depistăm precoce hemoragii vitreene, dezlipiri de retină, tumori oculare, modificări patologice ale orbitei.

În anul 2012 am introdus în clinica noastră un nou aparat de evaluare a funcției vizuale, sub forma unui ecran LCD de ultimă generație al firmei japoneze Topcon, care ne ajută să determinăm cu precizie acuitatea vizuală, simțul cromatic și sensibilitatea la contrast. Tulburările simțului cromatic, fie înnăscute sau dobândite, sunt puse în evidență cu acuratețe. Astfel putem să furnizăm pacientului un rezultat obiectivizat (printat) al acestui test. Determinarea sensibilității la contrast face parte din examinările obligatorii pentru șoferii profesioniști, în acest sens Clinica Novaoptic fiind singura din zonă în măsură să ofere pacienților un rezultat confirmat obiectiv și printat al acestei evaluări.

Examinarea oftalmologică a copiilor este un factor foarte important al politicii noastre medicale. Pentru copii, începând cu vârsta de 6 luni, putem să determinăm defecte ale vederii și asimetrii în dezvoltarea globilor oculari cu aparatul Plus Optix . Acesta este un instrument valoros pe care îl folosim cu succes în acțiunile de screening vizual pe care Clinica Novaoptic le realizează în grădinițe pentru depistare și corectarea tulburărilor vizuale la copii.

Comunicarea eficientă cu pacienții, trasabilitatea evoluției medicale a fiecărui pacient este o preocupare strategică a Clinicii NOVAOPTIC.
Site-ul Clinicii NOVAOPTIC, www.novaoptic.ro, este unul din cele mai vizitate site-uri de profil din România.
Pe lângă informații esențiale despre serviciile și beneficiile oferite de Clinica NOVAOPTIC, site-ul www.novaoptic.ro oferă informații deosebit de utile pentru pacienții cu patologie oftalmologică specifică. Este un site interactiv în care pacienții pot fi în contact direct cu cei mai buni specialiști ai clinicii noastre, beneficiind de priceperea și sfatul lor competent. Pacienții pot face programări online, cel mai simplu mod de a avea acces la serviciile clinicii noastre.

Astăzi, mai mult ca oricând, a recomanda fiecărui client ochelarii cei mai potriviţi ne solicită întreaga noastră atenţie, este pentru noi o provocare şi o şansă să ne demonstrăm experienţa. Cu cele 3 aparate performante Visioffice disponibile în fiecare centru Novaoptic:
- facem cele mai relevante măsurători optice cu un înalt grad de acurateţe;
- oferim sfaturi şi asistenţă în întregul proces de alegere a ramelor şi lentilelor;
- explicăm avantajele produselor pe care le recomandăm;
- demonstrăm în mod practic beneficiile de care se va bucura clientul care ne acordă încrederea şi va urma recomandarea noastră.
Visioffice este un sistem complet de măsurare care permite opticienilor să obţină cu mare precizie parametrii ramelor şi lentilelor folosite astăzi în optica medicală şi apoi să le recomande cu încredere clienţilor.

Album foto

Recomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de serviciile medicale de care ați avut parte.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!


Cabinete și clinici de chirurgie în Botosani
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp