Ovidius Clinical Hospital

Ovidius Clinical Hospital

Renumele se obține prin performanță
fără recomandări
397 vizite
Locație: Ovidiu, jud Constanta, DN2A, km202+880 [Arată în Google Maps]
Telefon: 0241.480.400
Fax: 0241.480.449
Program: Ambulator - L-V: 08.00 - 21.00 | S: 08.00 - 15.00 Spital - program permanent cu 2 linii de garda in chirurgie generala si anestezie, terapie intensiva.

Ovidius Clinical Hospital este un spital multidisciplinar conceput să ofere îngrijiri de specialitate pacienţilor cu afecţiuni chirurgicale (chirurgie generală, ortopedie, urologie, neurochirugie, chirurgie vasculară, chirurgie toracică, chirurgie plastică, ORL) precum şi celor cu afecţiuni medicale (medicină internă, gastroenterologie, cardiologie, diabet şi boli de nutriţie, nefrologie, endocrinologie, medicină integrativă, homeopatie, reumatologie, recuperare medicală). În acest sens spitalul dispune de 53 de paturi (din care 5 paturi terapie intensivă şi 7 paturi spitalizare de zi), trei săli de operaţie, unitate de transfuzie sanguină, sterilizare şi farmacie proprie, bază de tratament, compartiment imagistică medicală, laborator de anatomie patologică și cabinete de consultații.

 

Cel mai mare și modern spital privat din regiunea de Sud-Est a țării reunește medici specialiști de renume pentru tratamentul afecțiunilor chirurgicale și non-chirurgicale, efectuate cu tehnologie de înaltă performanţă pentru ca pacienții să primească astfel îngrijirea medicală la standarde excepționale.


OCH se angajează să ofere fiecărui pacient și familiei sale cea mai bună experiență posibilă.


Misiunea Ovidius Clinical Hospital: Excelență în îngrijirea pacienților noștri.
Viziunea Ovidius Clinical Hospital: Un spital a cărei echipă are ca prioritate sănătatea pacientului.
Valorile Ovidius Clinical Hospital: Respect, responsabilitate și dăruire.

Echipa

Recomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de serviciile medicale de care ați avut parte.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!


Cabinete și clinici de chirurgie în Ovidiu
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp