Societatea Civila Medicala Dr Mihalache

Din respect pentru oameni, fie ei pacienti sau medici...
fără recomandări
613 vizite
Locație: Ploiesti, jud Prahova, str Stefan Octavian Iosif nr 19 (din Gh. Doja, vizavi de Liceul Caragiale)
Telefon: 0773373346 - ginecologie | 0773373351 - pediatrie
Program: OBSTETRICA-GINECOLOGIE Marti, Miercuri, Joi, Vineri 14.30 - 19.00 PEDIATRIE Luni - Vineri: 08.30 - 14.30

„Sănătatea e darul cel mai frumos și mai bogat pe care natura știe să-l facă.” – (Michel de Montaigne)


De multe ori uităm să avem grijă de sănătatea noastră sau amânăm vizita la medic din diverse motive. Sănătatea este o prioritate ce nu trebuie amânată, motiv pentru care, în cadrul Societății Civile Medicale Dr. Mihalache vă punem la dispoziție servicii medicale de obstetrică-ginecologie și pediatrie, din grijă pentru starea dumneavoastră de bine.


La noi fiecare pacient este o prioritate pe care o tratăm cu devotament, răbdare și receptivitate. Astfel am reușit să ne croim drum pe piața serviciilor medicale de calitate. Dr. Mihalache Dan Dragoș , medic primar obstetrică-ginecologie, cu competențe de ecografie obstetricală și ginecologică, colposcopie, histeroscopie și laparoscopie ginecologică, împreună cu Dr. Mihalache Florina , medic specialist pediatrie, vă pun la dispoziție o gamă variată de servicii medicale pentru monitorizarea sănătății și a dezvoltării, investigații și tratamente eficiente, la tarife avantajoase!


O femeile frumoasă este o femeile sănătoasă! De aceea, asigurăm servicii medicale de obstetrică-ginecologie, servicii de calitate care să răspundă și celor mai exigente cerințe, pentru a reda zâmbetul femeilor. De asemenea, la noi beneficiați și de servicii de pediatrie, din grijă pentru sănătatea copiilor.
Cu ajutorul aparaturii medicale de ultimă generație și a personalului medical cu o vastă experiență și pregătire profesională, precum și prin măsurile stricte de igienă, ne angajăm în oferirea de servicii medicale prompte, eficiente și sigure.


Cu profesionalism și devotament, avem grijă de sănătatea ta și a copilului tău!
Vă așteptăm cu drag!

Recomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de serviciile medicale de care ați avut parte.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!


Cabinete și clinici de chirurgie în Ploiesti
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp