Stomed

fără recomandări
153 vizite
Locație: Tg-Mures, jud Mures, Str. Infratirii 9/2 [Arată în Google Maps]
Telefon: 0265258085 | 0746202818
Program: Luni, miercuri: 14:00 - 19:00 Marti, joi, vineri: 09:00 - 15:00

Cabinetul asigura servicii medicale stomatologice, punctul forte al acestora fiind reprezentat de tratamentele chirurgicale. Implantologia orala si chirurgia parodontala regenerativa ocupa un loc important.


Experienta profesionala a medicului in interventiile chirurgicale, dobandita in cadrul chirurgiei oro-maxilo-faciale, face ca rata succesului in interventiile chirurgicale( parodontale, implantologie) sa fie la nivelul celei din literatura de specialitate internationala.


Succesul in aceste interventii este asigurat de:
-folosirea metodei de identificare a microorganismelor patogene care pot cauza distructii parodontale pe baza examenului ADN, din saliva pacientului
-folosirea noii tehnologii A-PRF care grabeste semnificativ timpul de vindecare postoperatorie si stimuleaza procesele regenerative

 

Pentru o mai buna colaborare si intelegere a tratamentului care va urma, se aloca timp suficient pentru a explica pacientului fiecare etapa de tratament prin imagini iconografice, filme, cu ajutorul calculatorului.


Aparatura, materiale de ultima generatie, consumabile de unica folosinta, proceduri de sterilizare la cele mai ridicate standarde pot fi regasite in acest cabinet.

Recomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de serviciile medicale de care ați avut parte.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!


Cabinete și clinici de chirurgie în Tg-Mures
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp