Terra Aster - Centru medical

Terra Aster - Centru medical

Cu toată inima pentru dumneavoastră
fără recomandări
369 vizite
Locație: Alba Iulia, jud Alba, Alba Iulia, B-dul Revoluţiei 1989, nr. 15 [Arată în Google Maps]
Telefon: 0258833408 | 0732335158
Fax: 0258835541
Program: Punct de lucru Cetate Luni-Vineri : 06.30 – 20.00,Sâmbăta : 08.00 – 15.00 Punct de lucru Centru Luni-Vineri : 07.00 – 19.00,Sâmbăta : Închis

Recunoscut drept cel mai mare centru medical privat din judet, afirmatie sustinuta de cifra de afaceri in dinamica  ultimilor ani, precum si de faptul ca, incepand cu anul 2000, cand s-a incheiat primul contract cu CAS –Alba, Centrul Medical TERRA ASTER a fost si este primul furnizor pe cele doua domenii care opereaza (laborator de analize medicale si imagistica medicala), acesta  este organizat pe urmatoarele departamente, respectiv domenii de activitate:

  • Medicina de laborator: analize medicale - biochimie, hematologie, imunologie, microbiologie, parazitologie.
  • Centru de radiologie si imagistica medicala: - ecografie, eco-doppler si interventionala, eco-doppler cord, radiografii pulmonare si osoase, mamografii, osteodensitometrie DEXA.
  • Consultatii medicale de specialitate: - alergologie, cardiologie, chirurgie generala, dermato-venerologie, diabet zaharat si boli de nutritie, endocrinologie, medicina interna, neurologie, obstretica-ginecologie, oftalmologie, ortopedie, otorinolaringologie, pediatrie, pneumologie, psihiatrie, reumatologie, urologie, psihologie (evaluare si consiliere psihologica).
  • Medicina muncii – toata gama de investigatii si consultatii pentru angajare si controale medicale periodice.
  • Fise medicale pentru conducatori auto profesionisti si amatori, fise port-arma, angajare si plecare in stainatate.
  • Investigatii medicale – endoscopii, EEG, EMG, EKG, audiograma, probe functionale respiratorii.
  • Asistenta medicala in regim abonament.

 

Organizat după principiile unui centru medical integrat, Centrul Medical TERRA ASTER dispune de dotare cu aparatura medicala performantă , care să permită efectuarea unei game cât mai largi de investigatii medicale prin metode de acurateţe şi sensibilitate ridicată, fiind singurul furnizor local pe anumite investigatii ( DEXA, unele analize medicale de laborator).

Asigurarea unui standard ridicat al activitatii necesita, pe langa dotarea adecvata, si o structura si nivel profesional ridicat al resursei umane. In acest sens in cadrul companiei sunt angajati un numar de 68 persoane cu studii medii si superioare. De asemenea,  avem  contracte de colaborare cu peste 30 de medici primari si specialisti care isi desfasoara activitatea de baza atat local cat si medici din centrul universitar Cluj Napoca care acopera toate specialitatile necesare intr-un centru medical  performant.


Suntem în relaţie contractuală cu CAS Alba şi CASAOPSNAJ încă de la înfiinţarea acesteia, pentru anul 2015 având contract pentru analize de laborator, radiologie, DEXA şi specialităţile clinice boli interne şi pediatrie.
Încrederea cu care ne-a investit fiecare persoană care a beneficiat de serviciile noastre se reflectă în creşterea anuală a numărului de pacienţi: de la 1379 de pacienți și 23 de medici trimițători (1997) la 35269 pacienți și 575 medici trimițători (2014), dintre care 24% de pacienți accesează anual serviciile oferite de noi prin CAS și 39% de pacienți sunt fideli de peste 5 ani.
Începând din anul 2003 suntem prezenţi şi pe piaţa medicală a judeţului Cluj unde am înfiinţat Centrul Medical TERRA MED , firma cu obiect de activitate similar cu cel al societăţii-mamă.

Album foto

Recomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de serviciile medicale de care ați avut parte.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!


Cabinete și clinici de chirurgie în Alba Iulia
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp